Fotoalbum

Toon je foto's op je website met onze Fotoalbum app. Deze App zit standaard in je M site. Beheren doe je met drag en drop of als je dat niet prettig vindt gewoon met een bestanden selecteren scherm. Het wijst zichzelf.

 

Je bent vrij in je foto formaten, liggend of staand het is geen probleem. Wel beperken we de maximale grootte van je foto's. Hierdoor houden we de laadtijd van de foto's lekker snel.

 

Je foto's beschermen tegen downloaden? Je kunt het regelen met in het beheer deel van je site.

 

Wil je meer aandacht voor je foto's kijk dan bij onze fotoalbum pro versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Album Pro

Wil je je foto's nog mooier presenteren, dan ga je voor de Album Pro app van M. De foto's kunnen hiermee groter getoond worden. Los van de site in een eigen zwevende laag boven je site. Je kijker wordt zo niet meer afgeleid door de navigatie van je site en kan zich helemaal concentreren op je foto’s.

 

Je kunt zelf de kleur bepalen van de fotoalbum kijker. Hiermee kun je hem naar je eigensmaak instellen.

 

Het bekijken van de foto’s kan zowel met de muis als met de pijltjes toetsen van je toetsenbord. Ook is er een automatische vervolg optie, waarmee je bezoekers de foto's achter elkaar te zien krijgen. De snelheid is zelf instelbaar.

 

Je kunt met de fotoalbum pro ook een watermerk in je foto's plaatsen. bv rechtsonder altijd je naam laten zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carousel

Als laatste hebben we nog de carousel. Hiermee kun je je albums gebruiken in de tekst pagina's van je site. Je kun de foto's laten rouleren of vervloeien. Uiteraard is deze carousel ook op mobile schermen prima zichtbaar.