Extra apps voor je website

Al deze onderstaande apps kun je toevoegen aan je website tegen een kleine vergoeding .

Album Pro

cameraLaat je foto´s professioneel shinen op je site. Met onze Album Pro app kun je jouw foto`s echt mooi tot hun recht laten komen. Deze app vervangt de standaard album app.

Contact

contactDirect contact met je bezoekers, dat is wat de contact app kan. Zelf stel je makkelijk je contactformulier samen met de vragen die jij wilt stellen aan je bezoekers.

SEO app

seoMet deze app wordt je site nog beter gevonden door zoekmachines als Google (SEO betekent search engine optimisation). Kort gezegd: zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen.

Afspraak maken

calendarLaat je bezoeker online een afspraak maken. Jij krijgt direct een mailtje als er een afspraak wordt ingepland. Perfect voor kappers, schoonheidsspecialisten, coaches, etc.

Mailing

mailStuur mailings naar al je klanten, helemaal in de stijl van jouw site, en hou zo nog meer contact met je bezoekers. Als je een speciale aanbieding hebt, een nieuwe menukaart of omdat er nieuws is wat je met iedereen wilt delen. Je bezoekers blijven dan van alles op de hoogte.

Mediatheek

map-openUpload al je bestanden, documenten, foto´s en video´s naar je site, in een handige mappenstructuur, het kan in een klik. Jij kiest of iedereen de bestanden kan zien en downloaden of dat je ze achter een wachtwoord zet.

Leden login basic

personJe kunt ervoor kiezen om niet alles voor iedereen zichtbaar te maken. Bij een blog bijvoorbeeld dat je liever alleen met familie en vrienden deelt. Dan is de leden login handig; je kunt je leden het wachtwoord sturen waardoor ze de verborgen inhoud van je site kunnen bekijken.

Leden login pro

lockNet als de Leden login basic app, maar met meer mogelijkheden. Voor de serieuze website dus. Elk lid krijgt zijn eigen login en wachtwoord.

Blog

penMaak je eigen blog met recepten, over reizen of schrijf je columns. Plaats je afbeeldingen zoals jij het mooi vindt, en geef je bezoekers de kans om direct te reageren, of te delen via social media.

Verhuurkalender

calendarVakantiehuisje verhuren? Of een ander object? Dan is de Verhuurkalender iets voor jou. Bezoekers kunnen eenvoudig boeken en alles wordt automatisch in je kalender geplaatst.

Multimedia

videoJe houdt je video's en audiobestanden liever zelf en wil ze niet plaatsen op Youtube of Soundcloud? Plaatst al je multimedia direct op je site, dat ziet er meteen ook stukken beter uit.

Doc upload

map-openSoms wil je ook bestanden delen met je bezoekers. Met de document upload app hang je heel eenvoudig een bestand aan ieder willekeurig tekstblok.

Forum

forumWellicht wat achterhaald met alle social media van vandaag, maar een forum kan in sommige gevallen  nog steeds nuttig zijn. Bijvoorbeeld voor clubs of verenigingen. Start de discussie!

Mobiele site

mobileSitemaken.nl loopt supergoed op alle mobieltjes. Maar je kunt er ook voor kiezen naast je gewone site een iets minder uitgebreide versie te maken voor mobiele telefoons. Handig voor je bezoekers die even snel naar je site willen kijken.

Banners

starDe Banner app is gemaakt om jou de mogelijkheid te geven om advertenties op je site te plaatsen. Jij bepaalt zelf wie er adverteert op je site. Jij zet de banner zelf online, de afbeelding en link.

Payment

cardJe wilt geen webwinkel, maar toch wat spullen verkopen, dan is de payment app precies wat je zoekt. De koper bestelt direct bij jou, en kan veilig online betalen via iDeal, PayPal of overschrijving, wat jij het prettigst vindt.

Webshop of Webshop Pro

cardBij alle Sitemaken pakketten (behalve Starter) zit een volledige professionele webwinkel. Je plaatst eenvoudig je artikelen, stelt de verzendkosten en de betaalmethodes in, activeert eventueel het voorraadbeheer en je winkel is open. Dag en nacht en ook op de mobiel. Je krijgt namelijk een geheel responsive webwinkel, hij is op alle beeldschermen goed te gebruiken.

Je klanten kunnen betalen met iDeal, PayPal, BanContact (BE), Giropay (DE) en meer.

In het Particuliere pakket kun je gratis 25 producten plaatsen, in het Zakelijk & eCommerce pakket 250 producten.

Bij het Zakelijk & eCommerce pakket zit de Pro versie, hierbij is het ook mogelijk met kortingsbonnen te werken en opties per product toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan kledingmaten en/of -kleuren.